• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proszę o pomoc w wyborze myszki do 300zł. Palmo-claw
Ok byłem w EuroRTV i Saturnie macałem kilka myszek ( kappa ) i wybrałem G Pro. Co ciekawe najlepiej mi dłoń leżała na Razer Mamba. Jakby ktoś ją projektował pode mnie... Po prostu ideał. Ale sensor.... CHDIKK... Co ciekawe był też Elite ale Mamba leżała mi w dłoni dużo dużo lepiej. Niby kształt ten sam ale materiały inne i to już robi różnicę. W tym przypadku dużą. Spoko był też Razer Abyssus ale po pierwsze sensor (znowu...) A po drugie palce po prawej jakoś mi dziwnie leżały. Dłoń, kciuk, wskazujący i środkowy super ale pozostałe dwa trochę dziwnie. Podobał mi się też bardzo kształt Logitech chyba G302 /G303 o ile dobrze pamiętam. Wygląda dziwnie ale trzyma się go również dobrze. Był tylko delikatnie za wąski od spodu.

Generalnie zauważyłem że muszę kupować bardziej płaskie myszki niż z dupcią Ala G403 ;). Zobaczymy jak w dłuższej perspektywie sprawdzi się G Pro. Na pewno dam znać.
Dzięki wszystkim za porady!

EDIT:
Jestem już w domu i właśnie od paru minut trzymam G Pro. Jest super, ręka od razu dostosowała się do jej kształtu, kompletnie nie przeszkadza mi jej lekka wypukłość po bokach.
Moje dłonie praktycznie od razu czują się na niej dobrze w odróżnieniu od G403 ;)
Dam znać w przyszłości jak się sprawuje.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Proszę o pomoc w wyborze myszki do 300zł. Palmo-claw - pawel054 - 07-15-2017, 12:54 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.