07-15-2017, 01:06 AM
Miałem kiedyś razera DA 3.5G Respawn i był nieco za szeroki dla mnie choć trzymało się go nieźle. Ale jakość wykonania Razerów mnie ostrasza. Po paru latach ten 3.5G nadawał się na śmietnik. Lewy przycisk ledwo łapał (trzeba było niesamowicie mocno wciskać go żeby zarejestrował klik) do tego powierzchnia się wytarła dość mocno... Nie wiem czy to poprawili ale mam skaze do produktów Razera po tym. Jak się je trzyma to wydaje się, jakby się trzymało sprzęt za góra 20-30zł. Podobnie mam z myszkami od Steelseries (chociaż w mniejszym stopniu niż u Razera).
Zwrócę tego G403 tylko na co zamienić to pojęcia nie mam... Też zauważyłem, że główną wadą w kształcie G403 jest to, że jest zbyt wypukły. Wolałbym coś bardziej płaskiego. Byłem w saturnie dziś ale z lepszych gryzoni na wystawie był tylko Rival 100. Kształt nawet ok, na pewno lepiej mi sie go trzymało od G403 ale myślę, że coś lepszego znajdę dla siebie ;) Jutro pojadę do innego saturna moze beda mieli wiecej myszek na wystawie
Zwrócę tego G403 tylko na co zamienić to pojęcia nie mam... Też zauważyłem, że główną wadą w kształcie G403 jest to, że jest zbyt wypukły. Wolałbym coś bardziej płaskiego. Byłem w saturnie dziś ale z lepszych gryzoni na wystawie był tylko Rival 100. Kształt nawet ok, na pewno lepiej mi sie go trzymało od G403 ale myślę, że coś lepszego znajdę dla siebie ;) Jutro pojadę do innego saturna moze beda mieli wiecej myszek na wystawie