• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proszę o pomoc w wyborze myszki
DA nie każdemu pasuje, więc musiałabyś przymierzyć.
Takie coś pokroju EC2-a, tylko przyciski mają swój profil i oczywiście jest większa.
Główna różnica pomiędzy Elite a Chroma jest taka, że Elite ma PMW3389 a Chroma S3988.
Jednakże, S3988 to żaden minus, gdyż jest to nadal świetny sensor (Chyba, że odpalisz sterowniki od Razer'a :V).
Konkuruje z 3310, według mnie nawet lepszy jest S3988. Brak problemu z 3310 (Poczytaj: http://www.test-gear.pl/informacje-o-sensorach/) no i ma przyjemniejszy "feeling".
Co do innych.
Wydaje mi się, że Kone Pure może Ci bardzo przyjemnie leżeć, nawet bym się poważniej nad nim zastanowił :p
Czy jest gorszy od Razer'a? Na pewno nie, Roccat po prostu nie ma takiego marketingu :p
DA ogólnie mają problemy z dwuklikiem, co nie jest trudną rzeczą do naprawienia i niektórzy skarżą się na średnie gumki.
Jak Razer to tylko raczej Deathadder, stare Abyssus'e były jeszcze okej, reszta ich produktów w znacznej większości nie jest warta uwagi :u
Jeżeli masz możliwość "pomacania" tych myszek (DA, G403, Kone Pure, G203) to pal wroty bo to najlepsze źródło informacji ;p
Mam dziwne wrażenie, bardzo silne (:V), że ten Kone Pure Ci się bardzo spodoba.
Co do sensorów w podanych myszkach, nie martw się, są z najwyższej półki ;p
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Proszę o pomoc w wyborze myszki - Julix - 07-13-2017, 12:39 PM
RE: Proszę o pomoc w wyborze myszki - XeXu - 07-13-2017, 05:33 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
5 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.