06-16-2017, 02:25 PM
(06-16-2017, 02:03 PM)Katieee napisał(a): jak dodawałam post wszystko było wypunktowane, nie wiem czemu zmieniło się w ciąg, zaraz zmienię jak tak bardzo razi w oczy. ( ps. MIAŁA, a nie miał - jestem dziewczyną)
Rival 300 za duża mi się wydaje, i z tego co się orientowałam ma sensor 3310, słaby chyba. zobaczę te logitechy.
Wybaczżenie rozróżniłempłciale ciężkosięczytało :D
Jeśli Rival 300 za duży to G502 może też być podobnego rozmiaru, chociaż ktoś ostatnio z ręką 18,5 pisał że mu za mała jest więc przymierz, bo każdy trzyma myszkę inaczej i każdemu inaczej sama mysz w dłoni leży. Trzeba po prostu sobie przymierzać jak buty.
Co do sensora to 3310 nie jest zły, ale fakt faktem, że płacąc 350zł fajnie jest celować już w najlepszy sensor i sam też na to zwracałem uwagę kupując mysz.
Trochę mniejsze i bardzo dobre są też DM1 Pro / Pro S (polecałbym matową ;p). Polski produkt, obie są takie same jeśli chodzi o wygląd i chyba jakość materiałów, z tym że DM1 Pro posiada sensor 3310, a DM1 Pro S sensor 3360.
Jeśli chodzi o światełka, to w tych myszkach kolor logo jest zależny od czułości jaką w niej ustawisz i nie da się nic więcej konfigurować.
W G403 jak i w G502 kolory można ustawiać w sofcie dołączonym do myszy, są tryby świecenia itp, jeśli dla Ciebie to ważne to zwróć uwagę.
Mysz Logitech G Pro jest też chyba dość mała, na sensorze 3366 i chyba świecenie sterowane w sofcie.