06-14-2017, 01:42 PM
Czyli tak, kartę prawdopodobnie kupię używanego xonara dx/xd PCI-E 7.1 (lub ewentualnie używanego SB Xtreme Audio/Gaming). Z tego co wiem to są już dość dobre karty.
Ogólnie mam teraz te Beats By Dr. Dre i one nie są zamknięte, ani chyba nawet pół otwarte, tylko po prostu otwarte. Przyznam, że niby się przyzwyczaiłem, ale czasem fajnie by było też trochę wyciszyć jakiś hałas.
Jeśli chodzi o słuchawki to zastanawiają mnie teraz trzy modele:
ISK HD9999
AKG K240 Studio
Somic V2
Jakby je tak ocenić od 1-5 nie biorąc pod uwagę ich ceny to jak by to wyglądało przy takich kryteriach:
Jakość wykonania i trwałość:
Wygoda i komfort podczas na prawdę dłuższego grania (np. 5h w słuchawkach, bo 1-2h to w każdych się wysiedzi ;p):
Komfort podczas upalnych dni:
Pozycjonowanie w grach FPS:
Scena dla gier FPS:
Muzyka:
Filmy:
Izolowanie dźwięków z zewnątrz:
Wiem, że część z tego jest na stronie test-gear, ale tam nie ma AKG K240 Studio, które chciałbym żeby były wzięte pod uwagę jakby na równi cenowo z tymi tutaj ;)
Ogólnie mam teraz te Beats By Dr. Dre i one nie są zamknięte, ani chyba nawet pół otwarte, tylko po prostu otwarte. Przyznam, że niby się przyzwyczaiłem, ale czasem fajnie by było też trochę wyciszyć jakiś hałas.
Jeśli chodzi o słuchawki to zastanawiają mnie teraz trzy modele:
ISK HD9999
AKG K240 Studio
Somic V2
Jakby je tak ocenić od 1-5 nie biorąc pod uwagę ich ceny to jak by to wyglądało przy takich kryteriach:
Jakość wykonania i trwałość:
Wygoda i komfort podczas na prawdę dłuższego grania (np. 5h w słuchawkach, bo 1-2h to w każdych się wysiedzi ;p):
Komfort podczas upalnych dni:
Pozycjonowanie w grach FPS:
Scena dla gier FPS:
Muzyka:
Filmy:
Izolowanie dźwięków z zewnątrz:
Wiem, że część z tego jest na stronie test-gear, ale tam nie ma AKG K240 Studio, które chciałbym żeby były wzięte pod uwagę jakby na równi cenowo z tymi tutaj ;)