• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki do 250zł do gier // Karta dźwiękowa +/- 150zł
(06-11-2017, 04:51 PM)Synth napisał(a): To fakt, w pozycjonowaniu są znakomite.
Efekt dźwięku będzie na pewno na plus, nawet nie ma co porównywać do słuchawek dokanałowych za 50zł

ale jeśli masz kupić słuchawki i potem żałować to kup isk hd 9999, nie dość że o wiele bardziej wygodne (nigdy w życiu nie miałem wygodniejszych słuchawek na uszach) to dźwięk w nich jest  o 2-3 klasy bardziej wyeksponowany, lepszy niż w tych "zalanym plastikiem" roccatach

miałem 1 dzień roccaty i odesłałem na rzecz isków, nie żałuję ani trochę.  Problem w roccatach był od samego początku wyjęcia ich z pudełka.. miały strasznie płaski dźwięk i szumiały..
miałem też inne spostrzeżenie na nie ze względu na to że, wcześniej miałem dobre słuchawki hyperx cloud i chciałem coś lepszego.. z lepsza, większą scena
ostatecznie padło na iski, które chłopaki mi polecili i nie żałuję ani złotówki :)
na chwilę obecną sprzedałem swoje bd 990tki w których to tylko słuchałem muzyki i jutro odbieram bd mmx 300, zobaczymy.. wiem że na 101% będą mniej wygodne niż isk, jak będą się źle sprawdzać w csie, zostanę przy iskach.

masz teraz skalę porównawczą jak słuchawki za niespełna 12 stówek mają się do isków za 250zł~~
i uwierz, że mam za sobą kilkadziesiąt rozegranych meczy gfinity, faceit i marną rangę globala w csie i za żadne skarby nie wymieniłbym tych słuchawek, może jutro się to zmieni :)

Wszystko rozumiem i też chętnie sprawdziłbym ISK HD9999, ale potrzebuję słuchawki wraz z mikrofonem, a niestety ISK go nie posiadają ;/ Gdybym kupił ISK HD9999 to zmieniłby się dźwięk, ale nadal musiałbym korzystać ze swojego zalmana mic1 przypiętego do kabla, do którego muszę czasem krzyczeć bo znajomi na TS czy ludzie w grze mnie prawie nie słyszą ;/
Stąd też zastanawiam się jedynie nad HyperX Cloud 1 oraz Roccat Kave 5.1 Analog, ponieważ posiadają mikrofon.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Słuchawki do 250zł do gier // Karta dźwiękowa +/- 70zł - spidster135 - 06-11-2017, 04:56 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
11 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.