• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki do 250zł do gier // Karta dźwiękowa +/- 150zł
(06-11-2017, 03:44 PM)Synth napisał(a): apetyt rośnie w miarę jedzenia.. ja akurat szanuję każdy grosz jaki wydam na sprzęt i nie chcę mieć czegoś co gra jak słuchawki za 50zł..
w moim przypadku wolę wydać na słuchawki które zagrają podobnie w cs'ie, i móc posłuchać muzyki na przyzwoitym poziomie - sugeruje się isk hd 9999.

nie wiem jak zrozumieć myśl "czy będzie pasowała" ?
jeśli chodzi Tobie o to czy wsadzisz ją do swojej płyty to odpowiedź - tak

różnicy wielkiej w dźwięku tu nie będzie...
od siebie proponuję upolować na allegro xonara dx
https://allegro.pl/listing?string=xonar%...e-1-2-0511

Też szanuję każdy grosz i dlatego chcę wybrać jak najlepiej i nie żałować, dlatego też założyłem ten temat. Z tego co czytam to Roccat Kava 5.1 mają mega dobre pozycjonowanie i bardzo dobrze się nadają w grach FPS. Gorzej z nimi przy muzyce, ale czy będzie gorzej niż w moich obecnych słuchawkach? 

Co do karty dźwiękowej - czy będzie pasowała to tak, miałem na myśli płytę główną. Wiem już, że muszę szukać karty dźwiękowej ze złączem PCI-E. 
Co do Xonara DX za 100zł to fajna opcja, ale przyznam że boję się kupować używane części, szczególnie że 100zł to wcale nie mało.

Przeczytałem też taką opinię odnośnie Roccat Kava 5.1 i kart dźwiękowych przy okazji:
Secik gra dobrze (gry) z kartą muzyczną która ma wzmacniacz słuchawkowy, inaczej dzwięk bedzie płaski, polecam do niego kartę creativa,(np soundblaster Z) wszelkie Asusy Xonary są za jasne do tych słuchawek. Ogólnie spoko słuchawki, ale tylko i wyłącznie do gier, zresztą do tego zostały stworzone. Jeśli ktoś zamierza je kupić to tylko wersję 5.1 Analog, inne (starsze) wersje miały wady konstrukcyjne.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Słuchawki do 250zł do gier // Karta dźwiękowa +/- 70zł - spidster135 - 06-11-2017, 03:52 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
12 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.