05-30-2015, 10:20 PM
Nie mamy tej klawiatury CMa ale z tego co pytałem to mówią , że może to mieć związek z płytę główną, wiele klawiatur na usb nie reaguje w biosie i żeby odpalić właśnie biosa trzeba użyć przejściówki usb-ps2 wtedy widzi klawę. Nie wiem czemu miałoby się coś zacinać, nawet na 6Kro wątpię, żebyś w BF4 doświadczył przycinania. Może ktoś miał MACa tam to różnie to jest. Nawet któraś z Tesoro tak miała u nas, u jednego nie było jej widać w biosie u drugiego działała normalnie. Kolega miał Corsair K60 i nie widział jej właśnie bios, u mnie działała normalnie - stąd nie wiem jak będzie u ciebie. Miał specjalnie klawę na ps2 do biosu :P Te CMy są dosyć wysokie i bez podpórki wielu źle się gra. Zamów wrist resta np. Grifiti z ebay/amazon. Jakościowo na pewno CM lepszy.
Teraz kolega zamówił sobie o-ringi od Cherry. Dojadą to zobaczymy - u nas to tak w zasadzie mało kto je lubi, dla mnie to wszystkie jednakowo bezsensowne ;p
imo bierz CMa ;)
Teraz kolega zamówił sobie o-ringi od Cherry. Dojadą to zobaczymy - u nas to tak w zasadzie mało kto je lubi, dla mnie to wszystkie jednakowo bezsensowne ;p
imo bierz CMa ;)