- jakie obecnie używasz? Creative Tactic 3d Fury
- czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp? integra ALC887
- słuchawki mają być: najlepiej uniwersalne, zarówno gry, muzyka czy filmy
- jakiej muzyki głównie słuchasz? rock, metal
- w jakie gry grasz (która jest priorytetem)? Najczęściej CS GO, ale inne fpsy też, rpg (skyrim), wyścigowe, GTAV
- twój maksymalny (nieprzekraczalny pod żadnym pozorem) budżet? Najlepiej, żeby nie przekroczyło 250 zł, chociaż jeżeli nie będzie żadnej ciekawej opcji to te 300 może uciułam
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? Po równo
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)? Kawalerka z dziewczyną, czasami włączony telewizor 2m dalej
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę)? Na pewno większa scena będzie odpowiedniejsza
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? Raczej nie
- co w obecnych słuchawkach Ci przeszkadza? Co chciałbyś zmienić? Przy dłuższych sesjach (chociaż i tak robię sobie przerwy, więcej niż 2h nie usiedzę) trochę uciskają, myślę że głównie z powodu zbyt małych padów, które leżą na małżowinie.
- dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): Wolałbym, żeby były wokół uszne, aby miały mikrofon (miałem kiedyś zalmana, ale coś nie mogłem się do niego przekonać). Wygląd raczej nie ma znaczenia.
Thanks from the mountain for help :D