05-04-2017, 05:56 PM
No same problemy powiem :) Nie no jakoś wystawowa mnie nie przekonuje , po za tym oni nie są skłoni na zwrot pieniędzy. Jedynie co oferują to wepchanie to w kartę podarunkowa ze nabijają kwotę i ze przez 3 lata mogę to wykorzystać w ich sklepie kupując coś. Można by to tez na siłę pod gwarancje wepchać ale czy uznają to ? Scroll się kreci, działa. Ogólnie cała myszka jest w 100% sprawna tylko ma ten luz. Zabawne bo z ciekawości wziąłem A90 tez ma luzy na scrollu i to nawet gorsze chyba niż G403, tylko to nie jest tak wyczuwalne korzystając z niej normalnie jak w G403.
Synth sam w sumie pare postów temu pisałeś czy ten luz to taka tragedia faktycznie ? I też zadaje sobie te pytanie bo jeżeli myszka posłuży 1-2 lata i wszystko będzie działać to czy to nie czepianie się na silę. Bo szczerze gdybym nie czytał tak dużo o tej myszce tylko przeczytał że jest to myszka polecana do 300zł to nawet nigdy bym nie zwrócił uwagi na ten scroll
Synth sam w sumie pare postów temu pisałeś czy ten luz to taka tragedia faktycznie ? I też zadaje sobie te pytanie bo jeżeli myszka posłuży 1-2 lata i wszystko będzie działać to czy to nie czepianie się na silę. Bo szczerze gdybym nie czytał tak dużo o tej myszce tylko przeczytał że jest to myszka polecana do 300zł to nawet nigdy bym nie zwrócił uwagi na ten scroll