Zdecydowałem ze G403 idzie na oddanie jak przyjmą. Wraca temat myszek Zowie a konkretnie ZA12, myślałem nad jeszcze DM Pro S ale jednak tu tez trza uważać na wady fabryczne a tego chce unikać. Tylko wiecie co? Zastanawiałem się czemu na G403 mimo tego samego dpi co w A4Tech A90 , jakoś G403 lżej mi chodziła itd. No tak w końcu A90 waży 144g. I chyba nie znajdę podobnej myszki wagowo, z Zowie najcięższa jest FK1+.
Patrząc też rozmiarowo na długość to A90 ma 126mm, wiec musiałbym jak coś brać albo ZA11 chyba, albo FK1+. Ale to dziwne bo moja ręka od najdłuższego palca do lini kciuka to 14,5cm ale od najdłuższego palca do nadgarstka to już 18cm. Wiec teraz nie wiem co lepsze ZA11 czy ZA12 a może jednak FK1+ ??
Patrząc też rozmiarowo na długość to A90 ma 126mm, wiec musiałbym jak coś brać albo ZA11 chyba, albo FK1+. Ale to dziwne bo moja ręka od najdłuższego palca do lini kciuka to 14,5cm ale od najdłuższego palca do nadgarstka to już 18cm. Wiec teraz nie wiem co lepsze ZA11 czy ZA12 a może jednak FK1+ ??