• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura tylko do LoLa- Pure performance.
To nie do końca tak, że "wszystkie inne brandy niż Cm Ducky Vortex Filco iKBC to syf co pożyje rok" - mój QPAD MK-50 na redach żył 4 lata i pewnie nadal żyje (bo go sprzedałem). Zależy jaka sztuka Ci się trafi, Ty widocznie miałeś pecha.
Masz masywne ręce, nie zastanawiałeś się na Blackami? Jak gra Ci się na nieliniowych (Brown itp?)
Nie do końca czaję to co powiedziałeś o MX Speed w porównaniu do zwykłych MX Red. Speedy aktywują się dosłownie po lekkim wciśnięciu (gdzie ja np. mam ręce długie, ale szczupłe, chude wręcz, a zdarzało mi się na zwykłych przypadkowo aktywować), a Ty masz masywne i lepiej gra Ci się na speedach? :D No to mistrz kontroli ;D
Romer-G to mają taki membranowy feeling bym powiedział. Obecnie mam B720, ale wątpie, żeby Ci się spodobały. "optyczne przełączniki", dla mnie są ok, ale mają skrócony skok, w rezultacie często się dociska je do końca. Również łapią wcześniej niż standardowe redy, ale tak jak mówiłem nie czuje się tego za bardzo, bo skok wynosi 3mm. Sądze też, że spacja by Ci się nie spodobała (chujowa jest ;d), stabilizatorą ujdą. Jakościowo to też nic specjalnego. Cena jest ok, ale to dla Ciebie nie wyznacznik.
Tanią, ciekawą klawą jest Trust GXT 870, zbierająca dobre opinie. Pod znakiem zapytania stoi trwałość przełączników, ale jakoś nikt jeszcze nie płakał. Mi też wszyscy chińczyka odradzali (Ajazz AK33), a trzyma się bez problemu już 3/4 roku.
Te autorskie przeł. Trusta to są podobne do redów, nieco mniej równe, bardzo podobna siła wymagana do aktywacji.
Nie będę się rozpisywał... K70 to dobry wybór, pod warunkiem, że masz hajs. Pro S miałeś. Zresztą K70 też miałeś, ale myślę, że warto do niej wrócić, zwłaszcza, że dobrze Ci się gra na tych switchach.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Klawiatura tylko do LoLa- Pure performance. - Czyszcz - 05-01-2017, 09:37 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.