- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Myszka pod większą lapke, stara oficjalnie nie istnieje ;)
|
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
04-22-2017, 01:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-22-2017, 02:51 PM przez Bury22.)
- jaką obecnie myszkę używasz: SS Rival 50 (msi)
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 500
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska
- czułość w Windows:6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): niie wiem ;)
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): 50cm
- w co grasz (podaj tytuły gier): CS GO
- jaką masz obecnie podkładkę: Steel series chyba qck, taka z logo CS'a
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):5 , tak
- twój budżet: ile będzie trzeba ;)
- jaki chwyt stosujesz: finger tip/claw
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1-2-2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Praworęczny
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 21cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku) 2 - 2,5cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: dlaczego nie ;)
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Nie mam doswiadczenia
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Klik jest za mało responsywny i myszka jak na moje jest za lekka
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Nie
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): nie mam uwag bo nawet nie wiem co za myszkę mam :) . Jestem parę lat po 30, duży chłop z masywna dłonią ( szeroką i mięsista ) i na "stare lata" mi odbiło i lupię w CS'a . Myszkę dostałem z laptopem MSI gt 73vr kupiony tylko pod tą grę i multimedia. Przymierzalnia się dzisiaj do kilku myszek i logitech wydawał mi się za maly razera mambe i elitę dziwnie się trzymało . Zowie nigdy nie widzialem, wiedzę opieram tylko o to forum . Ss Rival 300 był ok , ale nie wiem czy to dobry wybór ... Pomocy chopy ;))
|
Wiadomości w tym wątku |
Myszka pod większą lapke, stara oficjalnie nie istnieje ;) - Bury22 - 04-22-2017, 01:26 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
6 gości
|