03-23-2017, 04:34 PM
(03-23-2017, 04:29 PM)Moon napisał(a): U mnie mija już 4 miesiąc użytkowania i powiem ci szczerze, że przez powolne spadanie szybkości, zmiany tej kompletnie nie czuć(dopiero po wzięciu mojej starej podkładki mogę ocenić jak zmieniło się czucie). Zacznę od wad - powierzchnia po prostu uwielbia brud. Wydaje mi się, że porównywalnie do QCK, ale i domycie jej jest trudne. Dodatkowo szew na bokach już po miesiącu zaczął się mechacić w miejsu gdzie trzymam przedramię. Jednak to tyle bo feeling powierzchni można tylko zachwalać pod niebiosa. Mimo lekkiego zaburzenia estetyki stanowiska(raz zaniedbana może nie dać się w pełni doczyścić, chociaz białawy odcień w brudnym miejsu jest widoczny jest jedynie od boku w świetle) nie wymieniłbym jej na nic innego :)
Wolałbym żeby podkładka jakoś szczególnie się nie brudziła ;/ Fakt, że póki mam dziewczynę to taki białawy odcień jak u Ciebie na podkładce raczej mi nie groźny, ale zwykłe jakieś kurze czy okruszki wolałbym żeby łatwo się zrzucało.
Tak w sumie to ja nawet nie wiem czy moja obecna podkładka należy do raczej średnich czy wolnych, może wtedy byłoby łatwiej wybrać.