03-23-2017, 03:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-23-2017, 03:54 PM przez spidster135.)
(03-23-2017, 03:46 PM)Czyszczu napisał(a): G240 jest spoko. Wraz z myszkami Logitecha współpracuje bardzo przyzwoicie. Nie zacina się :D :D
Sama G240 jak nie przeszkadza Ci rozmiar jest bardzo ciekawa, średnio szybka (wolniejsza od twojej obecnej). Ma równy ślizg, z równym, dobrze wyczuwalnym oporem. Do wchodzenia na low sens jest dobra, sam tak miałem ;)
W skrócie ma przyjemny ślizg, nie brudzi się, ogólnie jest jakościowo bardzo dobra. Tylko pamiętaj, że ma 1mm (cieniutka), nie każdemu to pasuje, na początku może być "płasko" :D
PS - stawiam ją wyżej niż QCK, dla mnie (z powodu przyzwyczajenia) porównywalna z Taito (zwykła, 2017 nie miałem), Aegis jest zdecydowanie wolniejszy (nie miałem).
Możesz śmiało brać
A te Taito Mid-Size 3mm czy Taito Control dobre są? Taka 320x400 to już dla mnie bardziej, szczególnie jak chcę grać bardziej na low, to nie ma co zmniejszać sobie podkładki. I czym w ogóle różnią się od siebie Taito od Taito Control? Bo dla tego samego rozmiaru jest 10zł różnicy. Taito Control ma 0.5mm więcej.