03-22-2017, 07:28 PM
Powiem tak - jest inaczej :D nie wiem czy to kwestia, że do tej pory siedziałem na 7-letnich pioneerach czy coś innego. Całkiem inne odczucia niż dotychczas. W kwestii samego dzwięku nie będę aż tyle się wypowiadał, bo muszę się do niego "przyzwyczaić. Słuchawki wyglądają na mega porządnie wykonane, kabel jak dla mnie trochę za długi (pozostaje w częsci zwinięty), ale myślę, że ogólnie jest to dla wielu zdecydowana zaleta. Wtyk wygląda też mega solidnie. WIelkość słuchawek jest idealna jak dla mnie. Ale tak jak mówię - to są pierwsze wrażenia i póki co jak najbardziej na plus. Dodatkowo na laptopie mam fabrycznie zainstalowaną jakiś program Dolby Digital Plus, który pomaga "ustawić" mi słuchawki w kontekscie dzwięku.
Mam tylko takie pytanie bo może będziecie wiedzieć. Mam w laptopie obok wejśćia słuchawkowego drugie wejście o nazwie Digital output - do czego ono służy? :D
Mam tylko takie pytanie bo może będziecie wiedzieć. Mam w laptopie obok wejśćia słuchawkowego drugie wejście o nazwie Digital output - do czego ono służy? :D