03-20-2017, 07:50 PM
twój budżet: 400/500
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? mechaniczna
jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: mam obecnie brown, miałem redy, chciałbym spróbować blue, chociaż nie wiem czy to dobry kierunek
czy masz masywne dłonie czy nie? 19 cm, ale raczej szczupłe
czy dużo piszesz na klawiaturze? nie
czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? głównie www, trochę pisania oraz dla relaxu jakiś FPS
czy chcesz podświetlenie? nie
czy chcesz makra? nie koniecznie
czy chcesz dodatkowe klawisze? nie koniecznie
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? obecnie nie mam wiec jak będzie to dobrze, jak nie to tragedii nie będzie ;)
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? zdecydowanie
twoje uwagi (wygląd, firma): koniecznie PBT, minimalizm
jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? mechaniczna
jeżeli mechaniczna: jaki chcesz rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: mam obecnie brown, miałem redy, chciałbym spróbować blue, chociaż nie wiem czy to dobry kierunek
czy masz masywne dłonie czy nie? 19 cm, ale raczej szczupłe
czy dużo piszesz na klawiaturze? nie
czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? głównie www, trochę pisania oraz dla relaxu jakiś FPS
czy chcesz podświetlenie? nie
czy chcesz makra? nie koniecznie
czy chcesz dodatkowe klawisze? nie koniecznie
czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? obecnie nie mam wiec jak będzie to dobrze, jak nie to tragedii nie będzie ;)
czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? zdecydowanie
twoje uwagi (wygląd, firma): koniecznie PBT, minimalizm