Dołączam się do tematu. Mam DA Chroma, ale od zawsze nie pasował mi kształt, dopiero po miesiącu użytkowania się przyzwyczaiłem. Z resztą już kiedyś na forum pisałem, że jakoś mi ten DA nie odpowiada. Moja dłoń ma równe 19cm długości. Używam claw/fingertip grip, ale bardziej claw. Czuję, że DA jest dla mnie ciut za duży żeby używać swobodnie claw. Trochę czytałem i oglądałem na temat G403. Mówią, że jest wygodniejsza niż DA. Czuję, że te parę mm tu i tam pozwoli mi na pewniejszy chwyt. U mnie w mieście, w Rzeszowie, byłem się porozglądać za g403. Są normalnie w sprzedaży, tyle, że nie na wystawie. Jestem ciekawy czy pozwolili by mi rozpakować i przymierzyć myszkę. Tak przy okazji przymierzyłem SS Rival 100 i normalnie (ideał?), ale tylko w chwycie. Czuć nierówny ciężar, a nie kupię też myszki z gorszym sensorem od tego w Chroma.
Czy może Zowie EC2-A? Zowie to tym bardziej nie znajdę nawet w sprzedaży w moim mieście :D. Boję się, że sensor nie będzie mi odpowiadał, tzn nie wiem jak wygląda w porównaniu do tego z DA Chroma
Czy może Zowie EC2-A? Zowie to tym bardziej nie znajdę nawet w sprzedaży w moim mieście :D. Boję się, że sensor nie będzie mi odpowiadał, tzn nie wiem jak wygląda w porównaniu do tego z DA Chroma