269zł ISK HD 9999 - ideał pod gry (w muzyce też dają radę)
+ mikrofon zalman
Roccat Kave XTD 5.1 Analog (miałem i mogę stwierdzić że, do muzyki się nienadają) w grach lepsze od isków powyżej
+ dokupujesz kartę dzwiękową creative z i masz idealne połączenie
miałem kartę asus d1 i szumiły, na creativach podobno lepiej działają.
słuchawki z mikrofonem
qpad 1339 - cena wygórowana względem jakości dźwięku.. ale płacisz za lepszy mikrofon i dodatkowo za dwie firmy qpad i beyerdynamic coś za coś ;)
oczywiście z tymi firmami to sarkazm ^^
beyerdynamic mmx 300 - używane
na twoim miejscu kupiłbym isk hd 9999 które są idealne do gier + średnie w muzyce, dla ciebie to będzie skok milowy jak wcześniej słuchałeś muzyki na razerkach
a na integrze i tak nie odczujesz dużej różnicy kupując słuchawki z wyższej półki (akg k550, q701, bd990/880/770/ te co wyżej z mikrofonem itp)
+ mikrofon zalman
Roccat Kave XTD 5.1 Analog (miałem i mogę stwierdzić że, do muzyki się nienadają) w grach lepsze od isków powyżej
+ dokupujesz kartę dzwiękową creative z i masz idealne połączenie
miałem kartę asus d1 i szumiły, na creativach podobno lepiej działają.
słuchawki z mikrofonem
qpad 1339 - cena wygórowana względem jakości dźwięku.. ale płacisz za lepszy mikrofon i dodatkowo za dwie firmy qpad i beyerdynamic coś za coś ;)
oczywiście z tymi firmami to sarkazm ^^
beyerdynamic mmx 300 - używane
na twoim miejscu kupiłbym isk hd 9999 które są idealne do gier + średnie w muzyce, dla ciebie to będzie skok milowy jak wcześniej słuchałeś muzyki na razerkach
a na integrze i tak nie odczujesz dużej różnicy kupując słuchawki z wyższej półki (akg k550, q701, bd990/880/770/ te co wyżej z mikrofonem itp)