03-03-2017, 10:16 AM
To tak, w dłoni leży git , prawy przycisk wciska mi się sam jak kładę na niego palec, na pewno sensor super, ślizgacze są dla mnie za szybkie, i ogólnie średnio mi leży może napisze plusy i minusy względem zowie:
Zowie dla mnie ma lepszy kształt łatwiej mi palmowac, lepszy kabel wyzej osadzony scroll co jest lepsze dla mnie
W Dm1 przyciski boczne to jakaś tragedia , wiec jedynie co mi się podoba to sensor
Kupiłbym jeszcze g403 ale zauważyłem klawke w moim mieście wiec chyba zostanę z zowie i kupie mechanika a i na g203 grało mi się o wiele lepiej niż na Dm1 pro s
Zowie dla mnie ma lepszy kształt łatwiej mi palmowac, lepszy kabel wyzej osadzony scroll co jest lepsze dla mnie
W Dm1 przyciski boczne to jakaś tragedia , wiec jedynie co mi się podoba to sensor
Kupiłbym jeszcze g403 ale zauważyłem klawke w moim mieście wiec chyba zostanę z zowie i kupie mechanika a i na g203 grało mi się o wiele lepiej niż na Dm1 pro s
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE