• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobór myszki i podkładki max 200zł
plagocki taki już mamy rynek, ehh....
t4co zamawiałem u nich PC ok 6 msc temu, jak na razie jest ok, choć nie wiem czemu i5 6402p(bo chyba to główny sprawca, ale dlaczego to nie wiem) zawiesza odtwarzacz a często też przeglądarką chrome na YT podczas przeklikiwania(nagle dostaje zwiechy i ok 100% mocy na przeglądarkę i Klient lol'a)(ehhh ile bym dał za możliwość podania linka do problemu opisanego na innym forum :D ), przy rozpakowaniu na karcie Palita 1060 jetstream nie było na slocie wejścia PCI-E zaślepki(choć nie wiem czy w ogóle na 1060 takową zakładają), a sama końcówka karty było o 1 może 2 mm zakrzywiona(prawie tyle co nic,choć nie mierzyłem, ale jak się dobrze przypatrzyło to zauważalne to było)( tutaj mogłaby być winna firmy kurierskiej).
Tak czy siak według mnie to zależy od którego magazynu dostaje się ich dostawę(lub sklepu) sporo się naczytałem na temat tych kwiatków i nawet przed tym nie byłem pozytywnie nastawiony do nich.
W skrócie zależy od szczęścia...
Pomijając to, cóż nie wiele sklepów daje tak spory wybór przy nie rzadko dobrych cenach :/

Mycha zamówiona :D mycha byłaby na jutro, ale podkładkę dostaną dopiero na czwartek za tydzień :/
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Dobór myszki i podkładki max 200zł - Cant Roar - 03-01-2017, 04:41 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.