• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy można bez obaw zmienić Polling Rate w myszce DM1 Pro?
(02-25-2017, 03:12 PM)m0unTaiN napisał(a): To teraz pytanie ode mnie, jaki masz rozmiar dłoni, gdyż chciałbym zakupić tę myszkę w wersji pro S i mam 19.5cm około claw grip jest komfortowo dla CIebie?

Mam gdzieś około 18.5cm ułożenie dłoni na myszce palm grip, pod względem wielkości i kształtu myszka jest idealna. Wydaje mi się, ze chwyt claw grip większą dłonią też będzie bardzo wygodny.

(02-25-2017, 03:28 PM)Avantu napisał(a): Nie wiem czy jest sens ustawiać 500hz. Ta mysz dobrze sobie radzi z 1000hz i zmiana na 500hz prędzej wpłynęła by negatywnie niż pozytywnie. Inne uczucie celownika może być przez zastosowanie sensora 3310. Jaką myszkę wcześniej miałeś?

Skoro twierdzisz, że może to przynieść bardziej skutki negatywne, to na razie nie zmieniam tych herców w myszce choć trochę mnie kusi. Wcześniej używałem Razer Deathadder 3.5G
Dziękuje panowie, mam nadzieje ze jeszcze ktoś się wypowie czy warto, czy jednak nie zmieniać na 500 hz. Skoro jest to jednorazowa zimna to wole się upewnić czy nie postąpię źle.

edit;
możliwe, że faktycznie nowy sensor i inne nowe ślizgacze spotęgowały moje negatywne nastawienie do tych 1000Hz. No nic może się przyzwyczaję.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy można bez obaw zmienić Polling Rate w myszce DM1 Pro? - Nieznajomy - 02-25-2017, 04:51 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.