W sumie ksztalt DA jest w porzadku, a z tego co czytalem (np w waszej recenzji) EC1-A ma specyficzny skok przyciskow - tego sie troche obawiam. Jesli mialbym wziac Razera to pojawia sie kolejny problem - 2013 czy Chroma. Ostatnio mialem w reku Chrome i faktycznie ten material na grzbiecie jest taki - hmm szorstki? Obok byla wersja 2013 WOT Edition i trzymalo sie go raczej troche lepiej z tym, ze nie wiem jak to sie ma do zwyklej wersji. No i podobno jest roznica na przyciskach - w starszej wersji jest przyjemniejszy klik. Jest to spory dylemat, bo aktualnie w RTV AGD mozna dostac Chrome za bodajze 229 zl (chyba taka sama cena jak 2013).
Co do podkladki - Skoro ta Zowie jest tak dobra to trzeba sie zastanowic. Ogolnie z tego co sprawdzalem to malo "pro playerow "ma ta podkladke. Sporo jest QCK+ ( i tutaj tez sie zastanawiam czy jej po prostu nie kupic - wieksza wersja uzywanej przeze mnie podkladki), sa tez Goliathusy Speed - tez nad nia myslalem, ale nie wiem czy by nie byla za szybka, ale co zauwazylem - raczej uzywana wlasnie z Deathadderem.
Pisze to wszystko, poniewaz nie mialem zbytnio stycznosci z takim sprzetem - w sumie wnioskuje wlasciwie tylko na opiniach/recenzjach - .
Co do podkladki - Skoro ta Zowie jest tak dobra to trzeba sie zastanowic. Ogolnie z tego co sprawdzalem to malo "pro playerow "ma ta podkladke. Sporo jest QCK+ ( i tutaj tez sie zastanawiam czy jej po prostu nie kupic - wieksza wersja uzywanej przeze mnie podkladki), sa tez Goliathusy Speed - tez nad nia myslalem, ale nie wiem czy by nie byla za szybka, ale co zauwazylem - raczej uzywana wlasnie z Deathadderem.
Pisze to wszystko, poniewaz nie mialem zbytnio stycznosci z takim sprzetem - w sumie wnioskuje wlasciwie tylko na opiniach/recenzjach - .