02-17-2017, 11:00 PM
Można dostać Ozone Battle Strike z wersją czarną na redy, mam na myśli obudowa na wierzchu, że jest czerwona, jednak wolę dostać czarną ? Chyba można tylko zamówić na stronie oficjalnej Ozone Gaming ? Bo z PL brak dostępności, czy tak wydaje mi się. Czytałem, że przesyłka z Ozone Gaming na całej terenie UE jest darmowa, jeśli kosztuje powyżej 50€, a ta klawiatura około 89€ to tak u nas wyjdzie tyle samo :D
A coś nie tak z Razerem ? Tak się płaci za brandingu, a nie jakość ? A powiedz mi, że czemu dużo ludzi kupowali razery :D
Czy na MX redach idzie pisać ? Chyba dam radę się przyzwyczaić. A jeszcze jedno pytanie jak było, że przeszedłeś ze zwykłej klawiatury na mechanikę ? Z początku trzeba przyzwyczaić się, a potem będzie się grało superowo ^^ ?
Od 8 lat grałem na Logitech Deluxe 250, ani razu nie wymieniłem na inny tak do tej pory xD
A coś nie tak z Razerem ? Tak się płaci za brandingu, a nie jakość ? A powiedz mi, że czemu dużo ludzi kupowali razery :D
Czy na MX redach idzie pisać ? Chyba dam radę się przyzwyczaić. A jeszcze jedno pytanie jak było, że przeszedłeś ze zwykłej klawiatury na mechanikę ? Z początku trzeba przyzwyczaić się, a potem będzie się grało superowo ^^ ?
Od 8 lat grałem na Logitech Deluxe 250, ani razu nie wymieniłem na inny tak do tej pory xD