- 2 głosów - średnia: 3
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Mysz za 150zł do Overwatch
|
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
02-15-2017, 03:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-15-2017, 03:38 PM przez Reverso.)
Witam,
- jaką obecnie myszkę używasz: Cougar 200m
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): Overwatch 7.00 - można uznać że średnia
- czułość w Windows: domyślna
- w co grasz (podaj tytuły gier): Z fpsów obecnie jedynie Overwatch, reszta to głównie single player rpgi.
- jaką masz obecnie podkładkę: A4Tech Bloody B-081
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): Tak, obydwóch. Do czatu głosowego oraz autoataku.
- twój budżet: 150zł
- jaki chwyt stosujesz: ciężko sprecyzować, czasem claw, czasem palm.
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Praworęczny
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 18,5-19 cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? ~2cm
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Przede wszystkim profil. Zależy mi na tym, żeby dobrze leżała w dłoni
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Miło by było, gdyby można było dostosować kolor podświetlenia, tak co by pasowała do reszty setupu.
Ciężko mi się zdecydować na cokolwiek tak naprawdę. Będąc w jakimś Media Expert miałem okazję "pomacać" sobie Roccata Kone Pure i leżał mi w dłoni idealnie, chociaż boję się że może być ciut za mały. Zastanawiam się, czy to nie byłby dobry wybór w cenie 150zł.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.
|
Wiadomości w tym wątku |
Mysz za 150zł do Overwatch - Reverso - 02-15-2017, 03:37 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości
|