02-10-2017, 10:03 AM
(02-10-2017, 01:06 AM)cesarz cyberprzestrzeni napisał(a): Akurat pmw3310 nie działa na błyszczących, śliskich powierzchniach, w ogóle. W takim wypadku może i lepszy byłby sensor laserowy, ale czy byłoby problemem dla ciebie dokupić choćby najtańszą podkładkę, typu: natec genesis m11, m12, gembrid gmb, czy, jeżeli miałoby to być coś większego - propad large i używać w danym miejscu?
przy okazji masz tutaj recenzję gx75: http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje...esis-gx75/
może cię przekona do zrezygnowania z "fajnego designu" na rzecz komfortu i lepszej jakości tych o prostszym designie.
Z tego co wyczytałem z recenzji to GX75 jest dobrą myszką, ale nie rewelacyjną - rewelacyjny ma tylko sensor, tylko minusem jest jego to co mówiłeś, że nie będzie działał na wielu powierzchniach.
W sumie mógłbym zakupić podkładkę tylko, że ja zabieram laptopa codziennie w inne miejsce i nie ukrywam, ze jak zapomniałbym podkładki to miałbym problem, a czasami przy szybkim pakowaniu zdarza mi się zapomnieć czegoś :(