• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapoo V900 czy NATEC Genesis GX75
Mam takie pytanie, upatrzyłem sobie dwie myszki Rapoo V900 i NATEC Gnesis GX75 i nie wiem która z tych dwóch byłaby dla mnie lepsza tym bardziej, że obie mają różne sensory, niby jedne z najlepszych w swojej klasie. Głównie chodzi o fakt, że myszki używam bez podkładki, ponieważ zbyt często zmieniam powierzchnie na których jej używam. Mysz nie jest przypisana do komputera stacjonarnego tylko mocnego laptopa, na którym gram, pracuję, tworzę grafikę, itd.

1. dobór myszki - im więcej danych tym łatwiej nam dopasować dla Ciebie myszkę
  • jaką obecnie myszkę używasz: A4 Tech X750
  • jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: głównie 1600 max to 2400
  • czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): średnia
  • czułość w Windows: głównie 1600 max to 2400
  • czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): nie posiada
  • ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): niestety nie mierzyłem
  • w co grasz (podaj tytuły gier): głównie mysz używam do obsługi Windows, tworzenia grafiki w Photoshopie i do gier różnego typu, międzu innymi do FPS
  • jaką masz obecnie podkładkę: nie używam podkładki, zbyt często zmieniam miejsce i powierzchnie używania myszki
  • ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): głównie używam podstawowych przycisków
  • twój budżet: 200 zł
  • jaki chwyt stosujesz: palm grip
  • jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
  • jesteś lewo czy prawo ręczny/a? prawo ręczny
  • jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):19 cm
  • jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku): 2 cm
  • czy chcesz zmienić swój chwyt?: nie
  • czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: tak
  • co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: ukręcił się kabel - myszka ma 8 lat
  • czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? tak
  • uwagi (np. co do wyglądu myszki): najlepiej taki design lub podobny jak te które wymieniłem wyżej.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Rapoo V900 czy NATEC Genesis GX75 - Fifiel - 02-08-2017, 10:04 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.