Widzę że mamy tej samej wielkości dłoń i tą samą myszkę :) Zgodzę się z Tobą że kształt ma niecodzienny. Ludzie w recenzjach wychwalają że jest wygodna, dlatego zdecydowałam się ostatnio ją kupić, ale te wcięcie na kciuk nie każdemu może się podobać i to że nie do końca dobrze leży w dłoni, brakuje dobrego chwytu. Dlatego do gier używam Roccat Lua, po prostu wymiatam nią. Trochę większa jest Roccat Kiro + ma boczne przyciski i byłaby idealna, gdyby nie głośne przyciski. Co masz na myśli pisząc "inaczej skonfigurowany sensor"? Ponoć sensor w tej myszce to jeden z najlepszych. Myszka fakt, nie do każdej dłoni, z czasem się o tym przekonuję, gdy próbuję nią grać to dobrze chwycić nie mogę, co mnie rozprasza, zmieniam na Lua i dopiero się gra zaczyna. Ciężko o myszkę idealną i myślę że mając tyle cm dłoni możesz mieć trudności w dobraniu dobrej myszki, no chyba że nie jesteś tak wybredny jak ja :)
Co Ci mogę polecić, na Twoją dłoń Zowie ZA13, mała, precyzyjna, dobre ślizgacze, tylko ma przyciski boczne po obu stronach, przy moim chwycie ciągle je niechcący wciskałam, co mnie tak irytowało, że musiałam ją zwrócić. Zowie EC2-A również fajna, ale profilowanie ma i nie każdemu może być wygodna, ma podświetlenie którego nie da się wyłączyć. Obie myszki Zowie mają głośne przyciski. Steelseries Rival 100 powinien być dobry rozmiarowo.
Co Ci mogę polecić, na Twoją dłoń Zowie ZA13, mała, precyzyjna, dobre ślizgacze, tylko ma przyciski boczne po obu stronach, przy moim chwycie ciągle je niechcący wciskałam, co mnie tak irytowało, że musiałam ją zwrócić. Zowie EC2-A również fajna, ale profilowanie ma i nie każdemu może być wygodna, ma podświetlenie którego nie da się wyłączyć. Obie myszki Zowie mają głośne przyciski. Steelseries Rival 100 powinien być dobry rozmiarowo.