• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DPI myszki, szybkość wskaźnika i sensitivity
minciu - używam Firefoxa i proszę Was o nie porównywanie myszki do setki innych, niezwiązanych z tym rzeczy. To są zupełnie 2 różne sprawy. Jak się 30 lat używa tak myszki, a tu nagle piszą by zmienić na gorsze, to jak człowiek ma się poczuć? No bez jaj, to dokładnie tak jakby mi ucięli prawą rękę i zaraz kazali się przyzwyczaić do lewej, bo przecież wielu jest leworęcznych i lewą też powinnam świetnie śmigać, a tymczasem będę się kaleczyć miesiącami, kiedy wreszcie uda mi się w miarę szybko klikać w ikonki.
Te stare monitory z garbem i z tym odświeżaniem faktycznie psuły wzrok i mi po nich oczy bolały, musiałam przestawiać na wyższe, potem kupiłam płaski monitor i było niebo. Wujek który siedział ciągle na tych parametrach, ma zepsuty wzrok. Nie porównuj odświeżania i niszczenia wzroku do prowadzenia myszki, bo to jak ktoś coś prowadzi, czy to samochód, czy rower, to tylko jego indywidualna sprawa. To tak jakbyś mi teraz do chaty przyszedł i powiedział - nie garb sie, usiądź prosto, a ja lubię po swojemu i już. Albo weź przerzutki zmniejsz w rowerze i pedałuj szybciej, kiedy to wolę wolniej, to tylko kwestia gustu i uwierz mi, to że Ty grasz z wyłączoną precyzją myszki, nie czyni Cię lepszym w grach, bo równie dobrze ja grając 30 lat, mogę pokonać Cię na myszce za 10 zł i z włączoną opcją, bo liczy się doświadczenie, refleks.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: DPI myszki, szybkość wskaźnika i sensitivity - Ewelina - 01-13-2017, 10:46 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.