(01-12-2017, 10:56 PM)GARON napisał(a): przecież 4.0 i 800 dpi to jest mała czułość żeby zrobić 360 czy nie? Dzięki obczaję te myszki jeśli ułatwi to komuś to zamieściłem zdjęcia i wymiary porządanej myszki powyżej ;)
Wrzucam jeszcze zdjęcia ułożenia mojej ręki na tej myszce to jest tak niezmiernie wygodne, że z takim ułożeniem nie dość, że śmigam idealnie wręcz po obrusie xD to do tego czas reakcji mojej ręki i sam nie wiem jakie to teraz jest czy claw czy fingertip i czy 1-2-2 czy 1-3-1 :D I prosiłem o sensory 3360 i 3366 bo w 3310 jest ten bug jakiś z tym podnoszeniem myszki a ja jestem tak nauczony, że na małych czułościach ciągle podnoszę myszke nieraz wręcz strzelam w powietrzu.
[img]Zdjęcia[/img]
Jezus Maria jeszcze znalazłem to. Ten gość trzyma identycznie myszkę jak ja i ta myszka jest strasznie podobna o wymiary do mojej i właśnie czegoś takiego oczekuję tylko sensor 3360 / 3366. Wymiary tego Logitecha to:
Weight: 84 g (on my scale with cable)
Height: ~ 35 mm
Width: ~ 67 mm
Length: ~ 115 mm
Number of buttons: 6
http://www.overclock.net/t/1616323/spons...iew-by-ino
ja mam 800 dpi i sens 0.94 a do 360 potrzebuję półtora podkładki (ss heavy). G pro nie polecam pod fingertipa, jajowate boki i strasznie śliski plastik.