12-26-2016, 06:52 PM
(12-26-2016, 11:04 AM)Moon napisał(a): Rzeczywiscie z tego co ludzie piszą na temat g102, jest to całkiem ciekawa opcja, która pewnie stanie sie niedlugo killerem w swoim przedziale cenowym. Ten link do ebaya wstawiony w śroskowej części tekstu jest rozumiem zaufany? :) Bo sporo zależy od kolegi i tego czy w ogóle zgodzi się on zamówić mysz gdzieś z Azji. Swoją drogą ciekawi mnie dlaczego nie jest ona normalnie dostepna w sklepach :/
No ale w każdym razie kana odpada :p
A co z kinzu v3 i g100s? Poserwisówka i outlet to nie problem. Z kolei czytałem coś, że kinzu posiada straszny button lag. Prawda to to?
Tak, kupiłem ją na tej aukcji, jednakże mam do niej kilka zastrzeżeń - kontakt ze sprzedawcą jest w zasadzie zerowy, nie dostaniesz nawet numeru trackingowego. Sprzęt jednak dotarł na miejsce w nieco ponad miesiąc (prawdopodobnie długo czekał na odprawę celną w WER Warszawa). Mysz dostałem nową i pierwszej jakości.
G102 jest modelem przeznaczonym głównie dla mniej zamożnych graczy w Państwie Środka. Jest jednak nadzieja na to, że w przyszłości Logitech wprowadzi ją na rodzimy rynek (przypadek modeli G302/G303).
IBM Model M Space Saving Keyboard