Wiesz t4co miałem Outemu Blue, byłby dobre przy szybkim pisaniu, miałeś racje przy wolnym wpisywaniu wydają się takie sztywne.
Po prostu takie niesmukłe i przypominające ,,twardą klikającą membranę" z lepszym feelingiem (mechanika wkońcu), ale to nie to
Kailh słyszałem, że liniowe bardziej przypominają może pójsc w tę stronę.
Cherry jak będzie okazja, ogółem chcę co najmniej TKL, wiesz Blue do pisania a zorro black (planuję AK33 z aliexpress) przypominające redy, ciut cięższe, do grania
Takie dwie małe klawiaturki, kompromis ssie, tak będę zadowolony w pisaniu (domownicy nie) i pogram na ak33.
Sensownie?
EDIT
Na procpu jest Fnatic Gear Rush na Brownach za 369 (200 zł przeceny) możebym wziął, ale nie wiem czy ma duży shift.
Jest jeszcze Roccat Ryos TKL za 389
Jakieś inne propozycje na Brownach ?
Bo ściąganie z zagranicy trochę trwa, a tu bym miał klawę w sam raz
Chcę tylko normalnego podświetlenia, długiego shifta + Browny (mogą być Kailh)
Normalnie brałbym Fnatica ale niepewny jestem co do shifta
Po prostu takie niesmukłe i przypominające ,,twardą klikającą membranę" z lepszym feelingiem (mechanika wkońcu), ale to nie to
Kailh słyszałem, że liniowe bardziej przypominają może pójsc w tę stronę.
Cherry jak będzie okazja, ogółem chcę co najmniej TKL, wiesz Blue do pisania a zorro black (planuję AK33 z aliexpress) przypominające redy, ciut cięższe, do grania
Takie dwie małe klawiaturki, kompromis ssie, tak będę zadowolony w pisaniu (domownicy nie) i pogram na ak33.
Sensownie?
EDIT
Na procpu jest Fnatic Gear Rush na Brownach za 369 (200 zł przeceny) możebym wziął, ale nie wiem czy ma duży shift.
Jest jeszcze Roccat Ryos TKL za 389
Jakieś inne propozycje na Brownach ?
Bo ściąganie z zagranicy trochę trwa, a tu bym miał klawę w sam raz
Chcę tylko normalnego podświetlenia, długiego shifta + Browny (mogą być Kailh)
Normalnie brałbym Fnatica ale niepewny jestem co do shifta