09-13-2016, 05:56 PM
Scroll to na pewno racja, bo już na pierwszy rzut oka zauważyłem, że daleko mu do świetności, ale tak jak wspomniałem, mysz ma przede wszystkim służyć do gry w FPS-y, a przynajmniej mi nie zdarza się używać scrolla w grach (tak, wiem, że na przykład wiele osób używa go choćby do robienia bunnyhopów w CSie, ale mi stety/niestety do takiego poziomu daleko i wciąż tłukę spację tylko jeśli trzeba "coś przeskoczyć"). Co do zaś reszty, trudno mi ocenić, nie jestem ekspertem. Mysz w dotyku wydawała się przyjemna, ale to oczywiście nie świadczy o tym, że jakość materiałów, ich trwałość, jest na odpowiednim poziomie.
Co do zaś myszy Logitecha to tak jak powiedziałem, na pewno poczekam i zobaczę, nie jestem w pośpiechu, mogę zakup przełożyć i o kolejny miesiąc. Zależy mi jedynie na tym, by po prostu w najbliższym czasie przesiąść się na coś co zapewni mi lepszą precyzję.
Co do zaś myszy Logitecha to tak jak powiedziałem, na pewno poczekam i zobaczę, nie jestem w pośpiechu, mogę zakup przełożyć i o kolejny miesiąc. Zależy mi jedynie na tym, by po prostu w najbliższym czasie przesiąść się na coś co zapewni mi lepszą precyzję.