09-02-2016, 02:11 PM
Powiem ci jedno dźwięk tu i tu to w ogóle coś innego nie mają nic ze sobą wspólnego i jedne i drugie słuchawki. ISK nawet na integrze grają o wiele głośniej gdy tylko włączyłem muzykę orgazm dźwięk jest rewelacyjny. Razer przynajmniej w moim odczuciu i gdy miałem okazje kiedyś przetestować Razer 7.1 bo okropnie duży bas gdzie momentami całe słuchawki "pulsują", tu zaś wszytko jest z stonowane, słuchawki nie mają za dużego basu ale nie są "skastrowane" z basu. Dźwięk jest mega czysty, jedyne na co teraz czekam to na nową kartę dźwiękową którą będę kupować w grudniu! Na pewno kupienie Razera i dyskusja tu nauczyła mnie jednego aby nie kupować jak ktoś tu określił po prostu bubla, wole od dziś zainwestować w porządniejszy sprzęt. :) A co do wytrzymałości w Razerach niejednokrotnie słyszałem jakieś skrzypy słuchawki przez pęknięcie nie dociskały się do uszu, tu zaś nacisk na uszy jest genialny!! Czeka mnie jeszcze jeden dłuższy maraton w tych słuchawkach i zobaczyć jak z wygodą ale chcę na razie poczekać aby słuchawki się jeszcze wyrobiły i żeby test był jak najbardziej miarodajny, jak tylko go zrobię to na pewno o tym napiszę :)