• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caaalutki zestaw do lola
Forum takiie pogrzebowe teraz, ja średni w sprawach klawiatur, szczególnie jeśli chodzi o podświetlenie. Ale postaram się coś Ci wskazać :)
Myślę, że myszkę możesz walnąć DM1 Pro S, w wersji według uznania (doradzałbym matową) + podkładkę proponuję Propad Large za 29 zł (taka QCK tylko szybsza i o większej żywotności)
Słuchawki myślę, że Encore Rocmaster (jeśli chcesz zamknięte) lub ISK HF2010 (półotwarte, ale tłumią prawie nic). Do tego Xonar DX ( od razu zaznaczam, że warto kupić używkę, bo jest tańsza o wiele, a akarty dźwiękowe są mało awaryjne)
Ewentualnie alternatywnie karta Xonar DG (ja swoją kupiłem za 50 zł na olx i do dziś śmiga).
Encory mają dobry bas i bardzo przyjemną scenę, są dość wygodne i mają zamienne nauszniki (i tłumią otoczenie - Lany)
ISK są lepsze do rapu, o lżejszym brzmieniu, wygodniejsze odrobinę, ale nic nie tłumią w zasadzie. Karta wystarczy wprawdzie DG. Jak chcesz bdb kartę której nie będziesz musiał kiedykolwiek zmieniać (chyba że się zepsuje xD) to Audiotrak Prodigy Cube Black Edition.
Klawiatura wystarczy Ci Tesoro Excalibur V2 na Kailh Brown. Ma co prawda niebieskie podświetlenie, ale myślę, że wystarczy. Ma wystarczająco wodotrysków jak dla mnie. Browny będą dobre do gier i pisania. Najlepsze do Lola są Blacki ale obawiam się, że mogą być za cięzkie.
Mam nadzieję, że odrobinę pomogłem. Tak na marginesie - słuchawki do Lola nie muszą być jakieś super, poza tym te które podałem są jednymi z najlepszych w swojej cenie, jakby tak nie było to sam bym nie miał ISKów :D
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Caaalutki zestaw do lola - Kl740 - 08-14-2016, 11:24 PM
RE: Caaalutki zestaw do lola - Kl740 - 08-18-2016, 11:21 PM
RE: Caaalutki zestaw do lola - Czyszcz - 08-19-2016, 09:16 AM
RE: Caaalutki zestaw do lola - Czyszcz - 08-19-2016, 09:23 AM
RE: Caaalutki zestaw do lola - qusza - 08-19-2016, 07:31 PM
RE: Caaalutki zestaw do lola - qusza - 08-19-2016, 10:07 PM
RE: Caaalutki zestaw do lola - Czyszcz - 08-20-2016, 07:53 AM
RE: Caaalutki zestaw do lola - Hya - 08-22-2016, 10:22 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.