06-23-2016, 02:44 PM
(06-23-2016, 08:41 AM)t4co napisał(a): @up
My w sumie też nie pałamy zachwytem na Goliathusem, naszym zdaniem godnym a nawet lepszym i tańszym jej zamiennikiem jest Natec M12.
Ja myślę, że Taito Control byłaby dla Ciebie dobra.
Odpuściłem już Razera. Waham się między Aegisem X4, a wspomnianym już kilkukrotnie Taito Control (wydaje mi się, że obie podkładki są zarówno jakościowo jak i komfortowo zbliżone do siebie, przy czym cena Aegisa jest o ~20zł niższa :P).
Cytat:Z prostych myszek to jak masz możliwość przymierzenia w sklepie (media, saturm, rtv) myszki SS Sensei i okazałoby się, że jej kształt Ci pasuje to wtedy rozważ zakup DM 1 Pro.
Zainteresowała mnie ta DM 1 Pro, niestety nie mam zbytnio możliwości przymierzenia Sensei'a, ale w najgorszym wypadku zawsze istnieje opcja 14-dniowego zwrotu.
FK2 moim zdaniem byłaby zbyt mała, dobrze wspominam chwyt na Razerze DA 3.5G, i rozważam zakup albo DM 1 Pro albo FK1.
Czy DM 1 ma jakieś mankamenty o których warto zawczasu wiedzieć ( oprócz mało znanego producenta i dozy niepewności co do trwałości komponentów ) i czy warto jest dopłacać ~40zł do FK1 w takim porównaniu (bo mniej więcej tyle wynosi różnica cenowa między nimi na dzień dzisiejszy)?