05-23-2016, 02:31 PM
- jakie obecnie używasz? Tracer Sphere 7.1 (aktualne), Roccat Kave (zepsułem )
- czy używasz dedykowanej karty muzycznej/dac/amp ? nie
- jeśli nie – czy planujesz kupić i w jakiej kwocie? MOGĘ kupić tańsze słuchawki i np kartę dźwiękową :P(usb lub coś takiego)
--- jeżeli nie planujesz kupować karty to podaj swój model płyty głównej : Dell Inc. 0WW73H (SOCKET 0) (laptop...) , ale zamierzam(może) kupić laptop y700 (Lenovo Allsparks 7A, chipset Intel HM170 (Skylake PCH-H) - słuchawki mają być w 100% do gier // głównie gry trochę muzyki // gry i muzyka po równo ? (wybierz jedną opcję)głównie do gier , ale czasem słucham muzyki(np podczas treningu)
- jakiej muzyki głównie słuchasz? Dubstep , Remixy , parodie znanych hitów, Rap
- twój maksymalny budżet? 200-230 (podajcie też trochę droższe ,może lepiej pozbierać:P)
- stawiasz na 1 miejscu dźwięk czy komfort? Szczerze mówiąc nie wiem ,nie miałem zbyt wielu słuchawek i nie wiem zbyt wiele czy jest ,aż taka różnica, ale chciałbym mieć coś dobrego w tym i w tym , wygodne z dobrym dźwiękiem
- jaki chcesz typ słuchawek: otwarte, pół otwarte, zamknięte (jak nie jesteś pewien to napisz w jakim otoczeniu grasz)?Pół otwarte lub zamknięte
- wolisz słyszeć wszystko bliżej Ciebie czy dalej (większą - lepiej w grach czy mniejszą scenę) ? Nie wiem
- czy będziesz często podróżował ze słuchawkami (np. na lany)? raczej do domu , ale będę czasem jechał(nie na lan xD)
- dodatkowe uwagi (np. wokół uszne, douszne, wygląd, rodzaj padów): lubię jaskrawe kolory , albo coś co wygląda schludnie (nie umiem tego wyrazić),normalne :D nie chę dousznych (no chyba , że zajebiste , ale z dźwiękiem przestrzennym raczej .....)
- Zależy mi BARDZO na dźwięku przestrzennym (pozycjonowaniu przeciwnika) , Myślałem nad syberiami , srejzerami jakimiś tanimi xcloudami (używane) lub czymś typu logitech g430/g230