• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
myszka?
Chyba masz dosyć małą dłoń, to Rival może wydać Ci się spory. Ja bym na twoim miejscu wybrał Alcora lub EC1 (o ile nie ma z nim żadnych problemów)
Odpowiedz
Używana to bym kupił jedynie ec1-a , fk1/2 za itp.

Tak to bym wolał nowego Alcora a rival bedzie za duzy bo masz mniejsza dłoń niz ja a dla mnie był za duzy ;D

Ja bym dołożył te 3/4 dychy i kupił używana zowie np fk2 czy za12. 

Sam tydzień temu kupiłem zowie fk2 5kiesieczna na gwarancji 18 miesięcy za 120. Bierz ze mnie przykład a nie rivala gdzie za wielki bedzie na 100%, ewentualnie alcor
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
to mi znajdź taką :P zmierzę dokładnie dłoń i dam znać. linijka online nie wystarczy :D
Odpowiedz
13,3 13,4cm mam ;d
Odpowiedz
Do kciuka czy do nadgarstka?
LOGITECH G PRO SUPERLIGHT WHITE | NATEC M12 MAXI LAVA | SENNHEISER GSP370| SPCGK630 PUDDING WHITE RED KAILH| ZOWIE CAMADE
Odpowiedz
No to jest różnica. W sumie Rival powinien być też dobry. Jak bardzo go chcesz to kup.
Odpowiedz
do kciuka do nadgarstka jakieś 18-19
Odpowiedz
To spróbuj rivala najwyzej go sprzedasz :) jak podpasuje to dla mnie top1 myszka
Odpowiedz
no ale tak porównując z tym cm co jest za cm, a co za rivalem
Odpowiedz
Wszystko za rivalem poza wielkością i kształtem ( nie każdemu pasuje, raczej tylko duże dłonie )
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.