• 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz za około 200 zlotych
Słyszałem ,że zdarza się wciskanie małym palcem dodatkowych przycisków po prawej stronie a nie widzi mi się rozkręcanie mychy ,chociaż ta ZA11 to jedna z niewielu myszek zowie która jest naprawdę ładna
Odpowiedz
Nie wiem, jak oni trzymali palce po prawej stronie, ale mnie ani razu się to nie zdarzyło, ani nawet nie czuję, że tam są przyciski - mały palec jest, tak jak kciuk - pod nimi, a palec serdeczny jest na tyle oparty ciężarem o przedni bok, że przycisku się nie wciśnie, nawet mocno obejmując myszkę. Chyba, że ktoś trzyma 1+3+1, ale mowa tutaj przecież o 1+2+2, gdzie mały palec siedzi nisko.
Ja kupiłem tą mychę ze względu na to, że mi właśnie mały palec nie leżał w Roccacie, więc mogę śmiało stwierdzić - tak, kształt w Zowie jest idealnie wyprofilowany do palma :)
Odpowiedz
A rozmiarowo z racji mojej tendencji do "podwijania" palców nie była by lepsza Zowie ZA12 ?
Odpowiedz
noo to przy 1+3+1 jest problem z bocznymi tak raczej nie masz co się martwić , co zresztą napisaliśmy w recenzji :)
Odpowiedz
ZA12 jest ponoć najbardziej uniwersalna, akurat masz ją w promocji na Procpu.
Odpowiedz
Jeszcze troche poczytam o tych Zowie

Jest jeszcze jakas propozycja cd. którą ZA wybrać?
Odpowiedz
odświeżam
Odpowiedz
ZA11, masz dużą dłoń inne będą małe
Odpowiedz
W Weekend zamawiam ,jak nie bedzie mi pasować to mam tydzień na odesłanie wtedy wezmę EC1-a

Podkładkę brać QCK+ ?
Odpowiedz
jak lubiłeś qcka to zostań przy qcku
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.