Liczba postów: 11
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Niestety dalej ten sam problem pożyczyłem od kolegi SS QCK i dalej to samo nie wiem juz co mam robić. Na biurku działą normalnie ale nie moge tak grać bo mam je nierówne i z dziurami
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 16
Reputacja:
4
Na pewno nie jest to akceleracja? Może pożycz od kolegi myszkę i jeżeli problem dalej występuje - to włączona gdzieś akceleracja (choć ciekawe, że bez podkładki problemu nie ma?), a jeżeli problem zniknął, to wina myszki i może pora ją zmienić?
Liczba postów: 1,064
Liczba wątków: 13
Reputacja:
64
Kolega wyżej trochę się pomylił, akceleracja sprzętowa mogłaby być w odwrotnym wypadku, gdyby czułość się zwiększała wraz z szybkością ruchu myszy. Opisany na początku problem to akceleracja wsteczna, wynikająca najczęściej z ograniczenia sensora, braku kompatybilności sensora z podkładką lub nawet przez stary silnik quake 3 przy niewłaściwej konfiguracji fps rozdzielczości i czułości.
Reputacja:
0
Mam dość kolegą przyszedł z rivalem i wszystko ok. Nigdy więcej lasera. Zamówiłem rivala. Z gilą daje sobie spokój . Mogę podesłać ją wam na testy jeśli chcecie do test-geara może znajdziecie podkladke na której dziala. Bo na biurku działa wparzadku
Liczba postów: 4,408
Liczba wątków: 168
Reputacja:
171
mieliśmy gilę i chociaż wtedy nie mieliśmy tyle podkładek co teraz to jednak na wszystkich działała tak samo, może masz wadliwy egzemplarz po prostu :( inna sprawa, ze 3310 to inna bajka ;) Laser w myszce za ponad 120 zł to na dzisiejsze czasy przesada.
Reputacja:
0
Czyli po prostu kiepski laser jest tutaj ?