• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podkładka do Genius Gila GX gaming
  • jaką obecnie używasz myszkę gm gila gaming Avago ADNS9800
  • jaką masz  podkładkę szmacianka no name
  • chcesz dowolna
  • jaki rozmiar by Cię interesował: duzy , średni
  • czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: tak
  • wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:średnią lub szybką cs :go
  • czy podkładka musi być kupiona w Polsce? nie
  • maksymalna cena za podkładkę? 100
  • uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) brak
  • jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:

• Chciałbym abyscie mi też pomogli dobrać podkładke do podane myszki mialem jakąś szmacianke noname i mialem problem gdyż przy szybkim poruszeniu myszką ruch na ekranie był powolny i mały, przy małym ruchu myszką raczej było ok. grając bez podkladki też nie ma tego problemu. Szukam wieć podkładki na której nie bedzie tego problemu. pozdrawiam
Odpowiedz
NIKT NIC UP
Odpowiedz
Ale jaka ta mycha? Genius Gila? Wydaje mi się, że ten problem, który opisujesz, to włączona akceleracja w CS GO i/lub sterownikach i/lub wymuszona w Windowsie (potrzebny fix - http://donewmouseaccel.blogspot.com/2010...n-fix.html )

Jak chcesz super średnio-wolną podkładkę do CS, to Zowie G-SR lub mniejsza P-SR :) Jak szybszą, to często polecano Roccat Taito Control. Ale wątpię, że to wina podkładki - raczej akcelerację gdzieś masz włączoną.

Poczekaj na ekspertów. Wczoraj była niedziela, spokojnie :P
Odpowiedz
się gdzieś schował twój post :P Zobacz na Roccat Taito Control --> http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje...o-control/
Odpowiedz
Niestety dalej ten sam problem pożyczyłem od kolegi SS QCK i dalej to samo nie wiem juz co mam robić. Na biurku działą normalnie ale nie moge tak grać bo mam je nierówne i z dziurami
Odpowiedz
Na pewno nie jest to akceleracja? Może pożycz od kolegi myszkę i jeżeli problem dalej występuje - to włączona gdzieś akceleracja (choć ciekawe, że bez podkładki problemu nie ma?), a jeżeli problem zniknął, to wina myszki i może pora ją zmienić?
Odpowiedz
Kolega wyżej trochę się pomylił, akceleracja sprzętowa mogłaby być w odwrotnym wypadku, gdyby czułość się zwiększała wraz z szybkością ruchu myszy. Opisany na początku problem to akceleracja wsteczna, wynikająca najczęściej z ograniczenia sensora, braku kompatybilności sensora z podkładką lub nawet przez stary silnik quake 3 przy niewłaściwej konfiguracji fps rozdzielczości i czułości.
Odpowiedz
Mam dość kolegą przyszedł z rivalem i wszystko ok. Nigdy więcej lasera. Zamówiłem rivala. Z gilą daje sobie spokój . Mogę podesłać ją wam na testy jeśli chcecie do test-geara może znajdziecie podkladke na której dziala. Bo na biurku działa wparzadku
Odpowiedz
mieliśmy gilę i chociaż wtedy nie mieliśmy tyle podkładek co teraz to jednak na wszystkich działała tak samo, może masz wadliwy egzemplarz po prostu :( inna sprawa, ze 3310 to inna bajka ;) Laser w myszce za ponad 120 zł to na dzisiejsze czasy przesada.
Odpowiedz
Czyli po prostu kiepski laser jest tutaj ?
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.