03-17-2021, 11:28 AM
· jaką obecnie myszkę używasz: Superlight, G703, Kone Pure Ultra, Viper
· jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 1000
· czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): 1,2 -> 1200 edpi CS:GO
· czułość w Windows: 6/11
· czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): -
· ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): 34,636
· w co grasz (podaj tytuły gier): CS:GO
· jaką masz obecnie podkładkę: Aorus AMP500
· ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2
· twój budżet: budżet nie jest istotny wydam tyle ile będzie trzeba
· jaki chwyt stosujesz: Nie wiem. Zawsze myślałem, że palm ale teraz chyba bardziej claw albo nawet jakaś mieszanka z fingertipem.
· jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
· jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: praworęczny
· jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 18,5cm x 10cm
· jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?
· czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
· czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak
· co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Po kilkunastu myszkach, które miałem w ostatnich 2-3 latach myślę, że w końcu wiem czego szukam. Potrzebna jest mi mysz, która dobrze wypełnia część dłoni z obrazka. Te, które mam obecnie wydają mi się niskie i wąskie w tyle. Zastanawiałem się czy może dobrą myszką dla mnie byłaby XM1r?
· czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Nie
· uwagi (np. co do wyglądu myszki): Brak
· jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 1000
· czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): 1,2 -> 1200 edpi CS:GO
· czułość w Windows: 6/11
· czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): -
· ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): 34,636
· w co grasz (podaj tytuły gier): CS:GO
· jaką masz obecnie podkładkę: Aorus AMP500
· ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 2
· twój budżet: budżet nie jest istotny wydam tyle ile będzie trzeba
· jaki chwyt stosujesz: Nie wiem. Zawsze myślałem, że palm ale teraz chyba bardziej claw albo nawet jakaś mieszanka z fingertipem.
· jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
· jesteś lewo czy prawo ręczny/a?: praworęczny
· jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 18,5cm x 10cm
· jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?
· czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
· czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak
· co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Po kilkunastu myszkach, które miałem w ostatnich 2-3 latach myślę, że w końcu wiem czego szukam. Potrzebna jest mi mysz, która dobrze wypełnia część dłoni z obrazka. Te, które mam obecnie wydają mi się niskie i wąskie w tyle. Zastanawiałem się czy może dobrą myszką dla mnie byłaby XM1r?
· czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Nie
· uwagi (np. co do wyglądu myszki): Brak