Liczba postów: 8
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
-350zł, oczywiście może być tańsza,
-Cherry MX Blue/Kalih Blue,
-Podświetlenie wymagane,
-Makra nie są mi potrzebne,
-Dodatkowe klawisze tak samo nie są,
-Nie potrzebna jest również podpórka,
-Chcę, żeby była to klawiatura typu tenkeyless. Bardzo fajnie by było, gdyby było coś w stylu numpada w miejscu del,end,ins.
-Co do uwag, dobrze by było gdyby klawiatura miała jakieś porty USB, lecz nie jest to aż tak wymagane.
Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
masz świetną Cm Storm QuickFire TK na MX Blue. Imo z kailhów to brać tylko Browny, blue są troszkę gorsze
Reputacja:
0
07-23-2015, 05:45 AM
Znacie może jakiś sklep internetowy w którym znajdę ją za poniżej 350?
Reputacja:
0
a są jakies strony na ktorych moge kupic uzywane klawiatury?
Reputacja:
0
rowniez odpowiedź na pytanie jaka klawiature wybrac taka troche słaba, bo pytam sie o klawiature tansza niz 350, a wy wymieniacie mi jedną za 380 jakoś. co to ma za znaczenie ze kiedys tyle kosztowala? mam sie cofnac do przeszlosci i ją zamowic? no litosci. ._.
Liczba postów: 4,401
Liczba wątków: 167
Reputacja:
170
no to inaczej, z mojego punktu widzenia nie ma tenkeylessa do 350 zł godnego uwagi. Podaje Ci najbliższą tej kwocie. Nie zajmujemy się szukaniem po sklepach danych produktów, nie wiem ile w danej chwili kosztuje bo nie sprawdzam tego codziennie, a z tego co zapamiętałem była w okolicach 350 zł więc ją sugerowałem. Ciężko kupić używaną mechaniczną, bo z reguły nie ma potrzeby ich zmieniać przez długie lata. Możesz szukać na ebay.com bo łatwiej za granicą taką dostać niż w Polsce.
Jeżeli tak popatrzysz po rynku mechaników to jest niedawno wypuszczona Ozone Strike Battle za ok 330 zł ale nie znamy ani jej ani firmy, a jak czegoś nie znam to nie ryzykuje i nie polecam, proste.
Z numpadem w miejscu deli ins, jedyna to właśnie ten TK. Poza ceną reszta najbardziej pasuje