Cześć,
bardzo proszę o pomoc
bardzo proszę o pomoc
- jaką obecnie myszkę używasz: A4Tech Bloody V3, dokładnie ten http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje...bloody-v3/
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800dpi
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): Wysoka, ale obecnie schodzę na niską by zyskać na dokładności w PUBG. I tak jak wcześniej grałem na ustawwieniu 70/100, tak teraz coraz przyjemniej radzę sobie na 40/100, celuje w 30.
- czułość w Windows: Dokładnie środkowa, czyli średnia.
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): Nic, poza dpi, nie jest mi znane.
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): ok 35cm, na tej czułości, którą chcę osiągnąć.
- w co grasz (podaj tytuły gier): Obecnie jestem skupiony na Playerunknown’s Battlegrounds.
- jaką masz obecnie podkładkę: x7 Gaming, czyli tę jakby standardowo dodawaną do posiadanej myszki.
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): Używam dwóch bocznych, mają przypisane funkcje. Ostatecznie bez nich sobie poradzę.
- twój budżet: Do 300zł
- jaki chwyt stosujesz: Palm Grip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Prawo
- aka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 18cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 1,8cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie wiem, czy będę w stanie, ale ostatecznie mogę spróbować. Chociaż wolałbym uniknąć.
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Mogę eksperymentować.
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Nie zepsuło się nic, ale chciałbym spróbować swoich sił na lepszym sensorze, zobaczyć czy to pozwoli mi mieć lepsze wyniki.
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Brak, nie ma to dla mnie znaczenia.