Dzień dobry, postanowiłem powrócić do grania w ligę więc chciałbym zakupić jakaś lepszą myszkę, przez rok korzystałem tylko z touchpada w moim maku. Teraz przesiadłem się na Windowsa.
Wcześniej używałem razer deatcharder 2013 i bardzo miło ją wspominam, jednak chciałbym zastanowić się nad czymś co ma co najmniej 3 przyciski z boków (klik scrolla i przyciski "pośrodku myszki są dla mnie nie wygodne). Gram na supporcie i aktywne przedmioty mnie do tego zmuszają ;)
To teraz trochę schematów:
-Grałem na 3300 dpi, (w grze ustawieni czułości średnie, w Windowsie nic nie zmieniałem)
-będę grał w lola i Wota
-Obecnie mam jakąś szybką podkładkę z roccata, ale niedługo będę wymieniałem ze względu na jej wielkość, chciałbym mniejszą. Będę wymieniał na qpad uc 29 (szybka) którą bardzo miło wspominam, używałem ją wcześniej z razer deatcharder 2013
-Maksymalnie chciałbym wydać 340zł
-mój chwyt to chyba fingertip, przynajmniej tak używałem deatchardera.
-układ palców 1-2-2
-Wielkość dłoni 18.5
-Grubość palca 1.85
-Wolałbym aby można było kupić ją w Polsce, chciałbym zamówić ją w poniedziałek
PS. Kilka dni temu zamówiłem w Mediamarkt razer naga hex, myszka okazała się za mała, jej chwyt był Niewygodny.
Przeszukałem trochę internetu i najbardziej byłbym zdecywany na
http://www.ttesports.com/files/product_G...18-43s.jpg
Lub jakaś myszkę od Mad Catz, tylko niestety słyszałem, że Ci drudzy zbankrutowali więc niewiem jak byłoby z gwarancją.
Pozdrawiam
Wcześniej używałem razer deatcharder 2013 i bardzo miło ją wspominam, jednak chciałbym zastanowić się nad czymś co ma co najmniej 3 przyciski z boków (klik scrolla i przyciski "pośrodku myszki są dla mnie nie wygodne). Gram na supporcie i aktywne przedmioty mnie do tego zmuszają ;)
To teraz trochę schematów:
-Grałem na 3300 dpi, (w grze ustawieni czułości średnie, w Windowsie nic nie zmieniałem)
-będę grał w lola i Wota
-Obecnie mam jakąś szybką podkładkę z roccata, ale niedługo będę wymieniałem ze względu na jej wielkość, chciałbym mniejszą. Będę wymieniał na qpad uc 29 (szybka) którą bardzo miło wspominam, używałem ją wcześniej z razer deatcharder 2013
-Maksymalnie chciałbym wydać 340zł
-mój chwyt to chyba fingertip, przynajmniej tak używałem deatchardera.
-układ palców 1-2-2
-Wielkość dłoni 18.5
-Grubość palca 1.85
-Wolałbym aby można było kupić ją w Polsce, chciałbym zamówić ją w poniedziałek
PS. Kilka dni temu zamówiłem w Mediamarkt razer naga hex, myszka okazała się za mała, jej chwyt był Niewygodny.
Przeszukałem trochę internetu i najbardziej byłbym zdecywany na
http://www.ttesports.com/files/product_G...18-43s.jpg
Lub jakaś myszkę od Mad Catz, tylko niestety słyszałem, że Ci drudzy zbankrutowali więc niewiem jak byłoby z gwarancją.
Pozdrawiam