• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki do 250zł do gier // Karta dźwiękowa +/- 150zł
ewentualnie możesz ode mnie odkupić bd mmx 300 na rocznej gwarancji :P możemy się dogadać co do ceny i zawsze to sprzęt sprawdzony :)
Odpowiedz
Za 350zł jestem w stanie ryzykować ;]
Odpowiedz
nie było tematu hehe,

co do akg240 to jednak wybrałbym iski ze względu ma wygodę + dodatkową parę nauszników :) 240tki nigdy nie należały do high endowych słuchawek, dodatkowo mogą zagrać zbyt "płasko" z xonarem, za to iski prezetują się zacnie : ) na swopim sb zxr musiałem zniwelować bas do minimum żeby zagrały krystalicznie czysto, na xonarze będzie miód i orzeszki :)
Odpowiedz
Jakoś mnie ciągnie do tych k240 i chcę spróbować ;p Tylko czemu twierdzisz, że zbyt płasko zabrzmią? Lepiej do nich wziąć kartę od creative? Na jakimś anglojęzycznym forum czytałem, że creativy mają lepsze brzmienie przestrzenne, ale do k240 mogą niezbyt pasować.
Odpowiedz
Creativy w K240 mogą trochę "zamulać". Jak Cię ciągnie to bierz ;D Ale pamiętaj, że może nie być tak super-hiper jak Ci się wydaje
Odpowiedz
(06-16-2017, 06:36 PM)Czyszczu napisał(a): Creativy w K240 mogą trochę "zamulać". Jak Cię ciągnie to bierz ;D Ale pamiętaj, że może nie być tak super-hiper jak Ci się wydaje

Wiem, ale również może nie być super hiper w Somicach i w ISK, bo żadnych z tych słuchawek jak i K240 nie słuchałem, także no... Jedyne na czym mogę się opierać w wyborze to na internetach, a poczytałem różne fora i te k240 wydają się najciekawsze z tej trójki.

Jeśli o kartę chodzi to wybiorę chyba xonara dx w takim razie. Mam nadzieję, że nie będzie psuł sceny, ani nic takiego.
Odpowiedz
Nie będzie
Odpowiedz
Jutro zamawiam słuchawki i szukam karty na internetach to jak wszystko będzie to się pochwalę jak działa ;p
Odpowiedz
Zamówiłem wczoraj Xonara DX i AKG K240 MK II. Jednak zanim coś o tym napiszę to trooooooooooooochę minie, bo o ile Xonar kupiony na allegro pewnie jest już chociażby wysłany, tak K240 mają przyjść do netpunktu (morele.net) dopiero w przyszły wtorek 27.06... No cóż, zamawianie części + montaż całości do PC zajęło im trochę mniej czasu z przesyłką do miasta gdzie nie ma netpunktu... Pozostaje czekać.
Odpowiedz
hehe morele pozdrawiam Hya ;D
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
12 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.