• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz
Witam zastanawiam się na kupnem zowie ec2-a(biała wersja) oraz logitech g403. Dodam ze posiadałem niedawno zowie ec2-a i jej kształt bardzo mi odpowiadał jednak słyszałem ze logitech ma lepszy sensor oraz przyciski. Mysz byłaby używana na podkładce zowie-sr oraz jej głównym zastosowaniem byłby cs go. Moja wielkość dłoni to 17 cm natomiast szerokość palca to 1.8. Mysz trzymam palm gripem. Poproszę o pomoc w wyborze myszki. Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Odpowiedz
Jak grasz tylko w FPSy i bardzo ci siadł kształt to nie zastanawiaj się i bierz EC2-a.
Odpowiedz
przy takiej dłoni powinieneś przymierzyć w jakimś sklepie roccata kone pure (wszystkie wersje tej myszy mają identyczną obudowę), jeżeli kształt by ci odpowiadał, moim zdaniem najlepszą opcją byłaby roccat kone pure owl-eye
Odpowiedz
Według mnie KPOE to średni wybór do palma.
Odpowiedz
Roccat jakoś mnie nie przekonowuje :(. A jak myślicie z razer da chroma elite , zowie ec2-a oraz logitech g403 która najlepiej wybrać ?
Odpowiedz
Jak grasz w CSa tylko i trzymasz full palmem to nie zastanawiaj się i bierz Zowie.
Odpowiedz
(05-30-2017, 10:11 PM)peter1616 napisał(a): Roccat jakoś mnie nie przekonowuje :(. A jak myślicie  z razer da chroma elite , zowie ec2-a oraz logitech g403  która najlepiej wybrać ?

miałem wszystkie i jednak został bym przy razer deathadder elite.
Odpowiedz
ja bym G403 wybrał
Odpowiedz
(05-31-2017, 11:05 AM)Hya napisał(a): ja bym G403 wybrał

A jak myślisz jak moja wielkość dłoni to 17 cm natomiast szerokość palca to 1.8 to rozmiarowo będzie pasować mi ten logitech do palm gripa ? Nie będzie przypadkiem za duży ?
Odpowiedz
w moim przypadku przeszkadzał mi bok myszki, to wypuklenie - https://ibb.co/fJBMoF
po dłuższej sesji bolała mnie ta część reki -
https://ibb.co/b1xcTF

dodatkowo była dla mnie za wysoka i lekko za mała ^^ 20/10cm reka, przy twojej rozmiar dobry.
ostatnia rzeczą jest problem z dostaniem dobrego egzemplarza, często spotykany problem ze scrollem i przyciskami.
Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.