05-04-2017, 10:33 PM
Cześć! ;)
Sory że zawracam gitarę, ale nie potrafię sobie z tym sam poradzić.. Szukałem dziś pół dnia znalazłem kilka modeli z niżej półki ale gdy sprawdziłem sobie sensory z tą rozpiską na stronie, to szkoda gadać :/ Moja ręka nie musi idealnie leżeć w myszce, ja się przyzwyczaję. Najważniejsza jest dla mnie prawidłowa praca myszy sensora, ślizgaczy itp.! ;)
Sory że zawracam gitarę, ale nie potrafię sobie z tym sam poradzić.. Szukałem dziś pół dnia znalazłem kilka modeli z niżej półki ale gdy sprawdziłem sobie sensory z tą rozpiską na stronie, to szkoda gadać :/ Moja ręka nie musi idealnie leżeć w myszce, ja się przyzwyczaję. Najważniejsza jest dla mnie prawidłowa praca myszy sensora, ślizgaczy itp.! ;)
- jaką obecnie myszkę używasz: Modecom MC-M5 (nie sugerujcie się tym, przyzwyczaję się do większej myszki czy też mniejszej)
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 800
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska
- czułość w Windows: 6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka):
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): ~33cm O.o
- w co grasz (podaj tytuły gier): CS:GO głównie
- jaką masz obecnie podkładkę: Razer Goliathus
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): PPM i LPM, rzadko używam bocznych
- twój budżet: Ciężko powiedzieć, interesują mnie bardziej myszki z niższej póki do 80/70zł, ale jeśli macie jakaś ciekawszą droższą to śmiało piszcie to może powiększę swój budżet na zakup jej ;) Max 150zł
- jaki chwyt stosujesz: Wydaje mi się, że jest to: CLAW GRIP - dlatego że korzystam z małej myszki
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+3+1
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka): 19cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego: 1,7cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: Mogę, chociaż nie wiem czy mi się uda
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Najbardziej zależy mi na sensorze, myszkę kupuję pod grę CS:GO i nie chce żeby przy szybszym jej ruchem sensor się gubił. Boje się też o ślizgacze.
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Niekoniecznie
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Nie posiadam żądnych uwag, wygląd dla mnie nie jest ważny, chce aby miała dobre parametry.