04-07-2017, 09:07 AM
-
Bry! To znowu ja :D
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze) : X747 i G502 (w drodze)
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?: Nostromo
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): Materiałową
- jaki rozmiar by Cię interesował: Większa, niż 21x25cm do X747
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: NIE
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: Byle nie za szybka. Obecna (nie znam się) jest chyba raczej średnia
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? Si
- maksymalna cena za podkładkę? 40-50zł
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) Solidna, żywotna, łatwa w czyszczeniu, większa niż 21x25cm
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Ile wiedziałem, tyle napisałem. Niestety na Taito 2017 nie mam funduszy, stąd szukam jak najlepiej i jak najtaniej. Nateca M11 praktycznie ciężko dostać. Znalazłem na X-Kom Lenovo Y w bardzo dobrej cenie i zastanawiam się właśnie nad nią. Mają tam też Taito Mini za 39zł, ale nie podali jaki to model. Jest jeszcze jakaś Shiru, ale to już dla mnie wielka niewiadoma.