Dobór myszki – im więcej danych tym łatwiej nam dopasować dla Ciebie myszkę
- jaką obecnie myszkę używasz:razer deathadder chroma
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione:400
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka):niska
- czułość w Windows:6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka)://
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps)://
- w co grasz (podaj tytuły gier):csgo
- jaką masz obecnie podkładkę:roccat taito 2017
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne):nie
- twój budżet:300zł
- jaki chwyt stosujesz:raczej palmoclaw, układam jak do claw, ale nie tak szponiasto, bo nie lubie bardzo małych mysz.
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a?:prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku):18/18,5cm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)?: 1,5cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?:nie, aczkolwiek łatwo dopasowuje się do myszki, więc jeśli kształt jest na prawde fajny i pasujący do ręki to nie ma problemu.
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?:nie
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?:chyba po prostu zużyta, czasami trzymając lewy przycisk myszy samoistnie się puszcza bez dźwięki inaczej mówiąc, wyciągam zawleczkę granata w csgo trzymam, a nagle samo puszcza mi granat.
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce?:tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): myszka nie musi być podobna do razera, po prostu musi działać jak najlepiej i być wygodna, dla ułatwienia w przeszłości mialem zowie fk1 i na niej chyba kształt pasował mi najlepiej, oraz rivala 300 i ten był za duży.
Czytając recenzję spodobał mi się bardzo logitech g403 z tym najlepszym sensorem, ale widziałem, że polecacie go do palmgripa i mi się odwidział przez to :(