Bardzo proszę o pomoc w wyborze myszki. Gram głównie w CS:GO, ale aktualna myszka uniemożliwia mi granie na dobrym poziomie.
A4Tech Bloody V7M
A4Tech Bloody V8M
A4Tech Bloody T7
Roccat Lua
- jaką obecnie myszkę używasz: Modecom MC-M5
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: Nie wiem, nie mam jak sprawdzić ze względu iż jest to myszka bardzo budżetowa.
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska (w CS:GO od 1,5 do 3)
- czułość w Windows: 6/11
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): Nie posiada sterów
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): 18cm-25cm (zależnie od czułości w CS:GO)
- w co grasz (podaj tytuły gier): CS:GO
- jaką masz obecnie podkładkę: ESPERANZA GAMING MOUSE PAD CLASSIC (440mm x 354mm x 4mm)
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): Bocznych czasem używam do poruszania się po przeglądarce internetowej, jednakże mogę bez nich przeżyć.
- twój budżet: 55-100zł (Jednakże 100zł tylko jeśli super sztos)
- jaki chwyt stosujesz: Finger Grip, czasem Palm Grip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 17,5zm
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 1,5cm-2cm
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Nie wiem
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: By była o wiele lepsza. By była większa szybkość, itp. bo przy szybkich ruchach nie wytrzymuje. By była wygodniejsza. Dobry sensor, itd.
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Nie mam wielkich uwag, jedynie by miała ciemną kolorystykę.
A4Tech Bloody V7M
A4Tech Bloody V8M
A4Tech Bloody T7
Roccat Lua